Zy&HY arrangeert

Aan hem die waagt zal gegeven worden. Dat is in één zin waar Zy&HY voor staat. In beginsel is niets onmogelijk. Onze HY ontwikkeld zich vootdurend maar dat geldt ook voor Zy. Zy dat zijn namelijk u en de medewerkers van Zy&HY samen. Door interactie, goed rondkijken en persoonlijke ontwikkeling komen we tot nieuwe producten.

Een romantische nacht onder een heldere sterrenhemel. Het geluid van duizenden regendruppels op het dak. De eerste gedachte die in het hoofd naar boven komt bij het zien van een Hy is vaak die van knusse, rustieke camper. Hiervoor is onze Hy dan ook uitermate goed geschikt.  Maar kamperen in de Kobus is slechts een van de mogelijkheden. De bus is ook beschikbaar voor film- en tvproducties. Als vervoermiddel voor een romantisch huwelijksaanzoek op locatie. Als kantoorruimte op een festival. Als therapieruimte voor sessies buiten de deur. En voor hem en haar die gaan voor de iets minder strakke trouwauto met een herkenbaar smoeltje. Dit alles wel steeds in overleg omdat wij uiteraard graag weten waarvoor Hy gebruikt gaat worden. Deze opsomming is verre van compleet en graag horen wij jullie idee aan. Mocht je alleen advies willen hebben dan kan dat ook. Wij staan open voor alle suggesties en helpen jullie graag met de verwezenlijking.

Hierbij beperken wij ons absoluut niet tot de inzet van de HY, er is immers nog zo veel meer!

Omdat de producten van Zy&HY op maat worden gemaakt is het helaas niet mogelijk hier bedragen te noemen. Een uitzondering hierop vormt Rent de Ko-bus. Voor meer informatie over de verhuur van de Ko-bus verwijzen wij hier naar de pagina Rent de Ko-bus. Voor al uw overige vragen of suggesties kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *